Home

duinen.jpg
duinen.jpg
hellevoetsluis.jpg
hellevoetsluis.jpg
kerk.JPG
kerk.JPG
molen.jpg
molen.jpg
natuur.jpg
natuur.jpg
oudehuisjes.jpg
oudehuisjes.jpg
solex.jpg
solex.jpg
terras.jpg
terras.jpg
« »

Welkom op de website van TOP Voorne 

Het Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten (TOPVoorne) is een samenwerkingsverband van ondernemers op recreatief en toeristisch gebied.

"Voorne Verrassend Veelzijdig Vakantiegebied!" Dat was de slogan waarmee de voorloper van TOP Voorne, de Vereniging van Recreatie Ondernemers in mei 1990 van start ging. Die vereniging bestond toen nog uitsluitend uit recreatieparken. Nu staat het lidmaatschap van TOP Voorne open voor alle bedrijven die van recreatie en toerisme, de vrijetijdsbesteding in het algemeen, hun business gemaakt hebben. Het werkgebied is Voorne-Putten met de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenissen en Westvoorne.

TOP Voorne is van mening dat ons "eiland" nog veel kansen biedt voor ondernemers maar dat daar heel hard aan gewerkt en vooral samengewerkt moet worden. Niet alleen door ondernemers zelf en onderling, maar zeker ook door ondernemers en overheden met elkaar. Iedereen is zich er van bewust dat er ook een uitdaging ligt voor de 5 betrokken gemeenten, de praktijk is echter dat toch vaak een eigen koers wordt gevaren.

TOP Voorne wil een platform zijn voor alle partijen om daarmee dit gebied op de kaart te zetten en u als ondernemer, alsmede onze eigen bewoners en onze gasten, de toeristen, daarvan te laten profiteren.

En hoewel de activiteiten van TOP Voorne niet altijd direct zichtbaar of meetbaar zijn, is naar onze overtuigende mening een krachtig TOP Voorne onmisbaar.


Informatie: secretaris@topvoorne.nl